Kolica vitlo sa crevom  
 

Namenjena su za održavanje prostora i protiv požarnu zaštitu. Najčešće se primenjuje  za pranje i polivanje ulica, trgova, pijaca, fabričkih dvorišta, gradilišta, benzinskih pumpi, za zalivanje javnih zelenih površina, fudbalskih i sportskih terena.

 

TT-02

 

Funkcionalnost i konstrukcija iziskuju samo jednog izvršioca.

Sastoji se iz vitla na kolicima sa tri točka točka, gumenog creva (po izboru Ø32 - Ø42mm i dužine L=30-60m) i dodatne opreme. Kolica poseduju nosače za hidrantski nastavak.Snabdevanje vodom se vrši iz hidranta preko bočnog obrtnog priključka na kolicimai pomoćnog creva. Boja po izboru kupca.

detaljno...

 

TT-04

 

Funkcionalnost i konstrukcija iziskuju samo jednog izvršioca. Konstrukcija je robusna i pripremljena za najteže uslove eksploatacije.
 
Sastoji se iz vitla na kolicima sa četri točka točka, gumenog creva (po izboru Ø32 - Ø42mm i dužine L=90-60m) i dodatne opreme.Kolica poseduju nosače za hidrantski nastavak. Snabdevanje vodom se vrši iz hidranta preko bočnog obrtnog priključka na kolicimai pomoćnog creva. Boja po izboru kupca.

detaljno...

 

TT-05 i TT-06

 

 Funkcionalnost i konstrukcija iziskuju samo jednog izvršioca.
 
Sastoji se iz vitla-kalema na kolicima sa dva točka, gumenog creva (po izboru Ø25mm i dužine L=30m) i dodatne opreme. Snabdevanje vodom se vrši iz hidranta preko bočnog obrtnog priključka na kolicima i pomoćnog creva. Boja po želji kupca

TT – 06  Izveden je od tipa TT-05 ali bez obrtnog priključka. Sastoji se od vitla-kalema na kolicima sa dva točka. Osnovna namena je da olakša manipulaciju sa crevom za pranje i polivanje. Isporučuje se sa ili bez creva. Široka mogućnost primene kolica u zavisnosti od trenutne potrebe. Specijalna izvedba za namotavanje produžnog kabla... Boja po želji kupca.

detaljno...

 

TT Vodeni top

 

Namenjen je za održavanje velikih zelenih
površina. Koristi se sa nekim od modela
TT-02, TT-05, TT-04, TT-HOK.
Domet mlaza do 40m.

detaljno...